in het huis
Het huis Eric Goens Van Halewyck.
In Het huis en de Zuid-Afrikaanse editie Die huis worden Bekende Vlamingen mensen van vlees en bloed. Daar leveren ze zich 24 uur lang over aan journalist en programmamaker Eric Goens. In de jeugdkamer vertellen ze over hun start in het leven, over hun geliefden, over wat hen drijft.
Het huis één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. play. play. play. play. play. play. play. play.
Wat is Het huis? Het huis seizoen 1. Wij verzamelden voor jou alle hoogtepunten uit het eerste seizoen van Het huis. Wat is Het huis? Een bekende Vlaming verblijft 24 uur lang in Het huis, samen met programmamaker Eric Goens.
Het Huis Neutrale bezoekruimte.
VORMINGSDAG op 30 JUNI van 9.30u tot 16.30u. Het Huis is altijd. 10/05/2018 / by Claudia. ARTIKEL: Een kind dat een geliefde ouder afwijst, is gedwongen. 10/05/2018 / by Claudia. Kom op zaterdag 21 april naar Domein Diesterweg te Kalmthout.
TV-maker Eric Goens neemt afscheid van Het Huis Het Nieuwsblad.
In een aantal gevallen leverde de komst van zon gast een beperkte meerwaarde op, maar bij momenten doorbrak het ook de intimiteit. Het derde seizoen van Het Huis krijgt tien afleveringen en is ten vroegste dit najaar op Eén te zien.

Contacteer ons