in het huis
Welkom in het Huis van de Europese geschiedenis HUIS VAN DE EUROPESE GESCHIEDENIS. Follow us on Facebook. Follow us on Twitter.
HUIS VAN DE EUROPESE GESCHIEDENIS. Back to top. Welkom in het Huis van de Europese geschiedenis. We're' nominated for Best" new event touristic location 2017." Lunchbezoek op dinsdag. Jullie kaarten in onze tentoonstelling! Plan uw bezoek. BEZOEK MET UW GEZIN.
Huis van de Europese geschiedenis Bezoeken Europees Parlement.
Het Huis van de Europese geschiedenis bevindt zich in het Leopoldpark, in het hart van de Europese wijk, vlak bij het Europees Parlement in Brussel. Op de plaats van het tien hectare grote park bevond zich vroeger de dierentuin van de Koninklijke Vereniging voor Zoölogie, die in 1880 werd geopend voor het publiek.
Het huis één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. play. play. play. play. play. play. play. play.
Wat is Het huis? Het huis seizoen 1. Wij verzamelden voor jou alle hoogtepunten uit het eerste seizoen van Het huis. Wat is Het huis? Een bekende Vlaming verblijft 24 uur lang in Het huis, samen met programmamaker Eric Goens.
Het huis van de toekomst, een woning ontworpen voor het leven Stannah.
Hoe spannend het idee ook klinkt, wonen in een hightech futuristisch appartement midden in de ruimte, het is niet wat met een huis van de toekomst bedoeld wordt! Het huis van de toekomst is vooral een slimme woning, bedoeld om onze tijd in ons huis zo aangenaam, comfortabel en veilig mogelijk te maken.
Het Huis Hiernaast Nederlands.
Het Huis Hiernaast, de ideale thuisplaats voor een Ardennenweekend of een vakantie dicht bij huis in het buitenland. Er zijn diverse mogelijkheden om te genieten van het water en de mooie natuur, een afvaart van de Ourthe, per kano of raft is mogelijk.
Huis van het Kind Koksijde Gemeente Koksijde.
Het huis van het kind Koksijde is een netwerk van organisaties die werken met kinderen en gezinnen. Verschillende diensten werken samen om de band tussen aanstaande ouders en kinderen te versterken. Het huis van het Kind Koksijde biedt kansen aan elk kind en jongeren in Koksijde om zichzelf maximaal te kunnen ontplooien.
Boek In het huis van de dichter Letterenfonds.
In Amsterdam woonde hij al snel bij een vriend op de Brouwersgracht, en vormde de kern van een kleine kring bewonderaars en vrienden. In het huis van de dichter heet een roman te zijn en leest ook zo soepel maar is in feite het getrouwe en op feiten, brieven en dagboeknotities die Egorov maakte toen hij in wanhopige afwachting was van een beslissing op zijn asielaanvraag gebaseerde verslag van het getourmenteerde en door heimwee verteerde leven van de wonderbaarlijke Egorov.
Huis van De Sint Stad van de Sint. wagen. bus. fiets. trein.
Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de ontvangstruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet, de werkkamer, de hobbyruimte, een heus theater en de grote speelgoedzaal.
Huis Happaert.
Geurende koffie, lekkere lunches en verrukkelijke diners worden door cateraars verzorgd. Trouwen in het Huis Happaert! Huwelijksrecepties, weekends, dinners allemaal mogelijk. Kom eens binnen vliegen tijdens een open huis. Meetings recepties diners meerdaagse. Het huis huren voor korte of langere termijn.
Yoga in het Huis van de Vrouw Schaarbeek.
Vraag uw huisarts om een doorverwijzing naar de Beweegcoach! Yoga in het Huis van de Vrouw. Yoga in het Huis van de Vrouw. Elke dinsdag en donderdag van 18u30 tot 20u. Bereik een innerlijk welzijn dankzij deze zachte eigengemaakte methode.
Home Huis Nagels.
Dit stadskasteel, opgetrokken aan de 19 eeuwse verbindingsstraat tussen de oude stad en het station 1847, is heden de thuisbasis van Emporium Interieur, een gevestigde interieurzaak in hoogstaande materialen en klasse afwerking. Ontdek buitengewone staaltjes van architecturaal vakmanschap in Huis Nagels zoals o.a.

Contacteer ons