huis huis
Huis 7.
Logeer in ons rustgevend huis. Huis 7 is gelegen in de historische stad Ieper." Op wandel afstand van de markt, vesting het station, kan je logeren in een prachtige omkadering. Voel je thuis in ons huis en geniet van het interieur en de gezellige sfeer.
Wooncentrum Huis 82 Intesa.
Wooncentrum Huis 82. Zestien volwassenen met een mentale beperking leven in huis 82 samen onder één dak. Geborgenheid en huiselijkheid, dat zijn de trefwoorden binnen de muren van dit huis. De bewoners kunnen terugvallen op bijkomende zorgverlening, zodat zij zich perfect kunnen inpassen in de omgeving.
Mijn Warm Huis.
Met wat je jaarlijks uitspaart kan je heel wat meer genieten. of opzij zetten voor de keuken van je dromen. Onafhankelijk advies op maat, aan huis. Wist je dat? In de meeste gemeenten in Oost-Vlaanderen kunnen inwoners gratis beroep doen op onafhankelijk renovatieadvies aan huis.
huisindestadvzw.
Werken bij HiS. Huis in de Stad vzw. Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan werd er een filmpje gemaakt met onze slogan als leidraad Samen" meer meer samen. Klik op de link en geniet. 2017 Huis in de Stad vzw.
HBDL home.
Huis bij de Lieve Bed Breakfast. Mobile: 32 0473 526 126. Mail to: huisbijdelieve@telenet.be. Onze bed breakfast heeft plaats in de oude gerenoveerde schuur van een voormalige boerderij. Bij de renovatie hebben we getracht om zoveel als mogelijk de originele materialen te recuperen alsook de indeling.
Het Huis Wereld van Kina.
Dat maakt van het Huis een spannend avonturenboek waarin je steeds verder kunt lezen. Achter elke hoek begint een nieuw hoofdstuk. Je ziet hier mineralen, fossielen, insecten, schelpen, vogels, Interactieve tentoonstellingen, speurtochten, rondleidingen, een tentoonstelling over relaties en seksualiteit, workshops we hebben het allemaal in Huis.
Huis van de Sociale Economie Leren werken Gemeente Denderleeuw.
Het Huis van de Sociale Economie in Denderleeuw is gerealiseerd dankzij provinciale, Vlaamse en Europese steun. Het project is onder meer gericht op het activeren van langdurige werklozen en het voorzien in een dienstverlening naar de duizenden pendelaars die dagelijks via ons station reizen.
Groepsverblijf Huis 1 Vakantiehuis Fabiola.
1 TV ruimte Smart TV dvd speler extra HDMI aansluiting. 2 polyvalente activiteitenzalen. Huis 1 kan gehuurd worden in combinatie met Huis 2 en Huis 3, samen goed voor 102 bedden. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW VERBLIJF OP MAAT!
Het Financieel Huis Professionele dienstverlening.
Je maakt zelf je plan, je schrijft zelf je toekomst, maar je doet het niet alleen, samen met Het Financieel Huis, onze Financial Well-Being Academy, alle topcollega's' en aangesloten partners. Samen maken we een succes van jouw leven, werk en financiële toekomst.
Huis van de Dichter vakantiewoning Watou.
Je kunt over het huis heel wat vertellen en dat de muren geschiedenis ademen, maar laat het er ons bij houden dat het huis vooral inspireert. Het Huis van de Dichter vind je in centrum Watou, op een boogscheut van de kerk en toch meteen in volkomen stilte en natuurgebied aan de rand van het dorp.
Op zoek naar een huis NedBox.
Search this site. Leven in België. Op zoek naar een huis. Vind je deze oefeningen leuk? vind ik leuk. Leven in België. Ook interessant voor jou. Wanneer je gsm opladen? Overdag of s nachts? De iPhone 6 plooit in je broekzak.

Contacteer ons