huis te koop 150000
Huis 150000 euro Trovit.
Huis te koop voor 155000 euro met 3 slaapkamers. 3770, Vroenhoven, Riemst, Provincie Limburg. Goed onderhouden en instapklare gezinswoning gelegen te Vroenhoven, Maastrichtersteenweg 179B, op een perceel van 4a 69ca. Het betreft een woning. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis 150000 euro.
Te Koop HET IMMOHUIS.
Een handig iemand maakt van dit huis een knappe karaktervolle budgetwoning. De leefruimte en de badka. Gunstig gelegen perceel bouwgrond van het type half open bebouwing. Het terrein heeft een totale oppervlakte van 5 are. Gunstig gelegen perceel bouwgrond van het type half open bebouwing. Het terrein heeft een totale oppervlakte van 5 are 30 centiare en beschikt over een uitzonderlijke straat-breedte voor een half open bebouwing. Ook heeft het terrein een Zuid Zuid-oost oriëntatie. Prijs op aanvraag. WELDRA TE KOOP IN SINT-TRUIDEN!
Steegmans Vastgoed Te koop.
Te koop: Villa. OPENDEUR 8 SEPT. 14U TOT 16U. Te koop: Pastorijwoning. Te koop: Moderne villa. Te koop: Moderne villa. Te koop: Gemengd gebruik. Te koop: Villa. Te koop: Villa. Te koop: Moderne villa. Te koop: Bungalow. Te koop: Eengezinswoning.
Te Koop BENECA.
Comfortabel wonen in het centrum van Opglabbeek, residentie Hendricus staat voor duurzaamheid, energiezuinig en kwalitatief wonen. Huidige bewoners zijn uiterst tevreden een ideale plek om tot rust te komen met alle comfort. Wij bieden nog enkele appartementen te koop aan.
Huis kopen of wachten? Recht en Geld Plusmagazine.
Huis te koop BELGA. Vandaag betaal je in Vlaanderen 10% verkooprecht als je een woning koopt.Je betaalt 5 % op de aankoopprijs voor huizen met een laag KI max. Dit zijn de zogenaamd bescheiden woningen die een klein beschrijf hebben.
Aanbod regio Antwerpen First Immo.
5 en meer 20. 562 Panden te koop. Sorteren op Nieuwste eerst. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Bekijk op kaart. Huis te Mechelen Bautersemstraat 45. Appartement te Kalmthout Kapellensteenweg 295. Huis te Schoten Kasteeldreef 17. Appartement te Boom Bosstraat 61.
Anita Vandevoort Vastgoedmakelaar Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Hasselt, Herk-de-Stad, Limburg.
alle prijsklassen te koop. tot 400 euro/maand. tot 500 euro/maand. tot 600 euro/maand. tot 700 euro/maand. alle prijsklassen te huur. Modern appartement met 2 slpks en balkon, 70 m2. Degelijke vrijstaande woning, 4 slpks, gar en tuin. Te renoveren woning 3 slpks, gar en tuin.
huis te koop Oost-Vlaanderen immo proxio.
Deze landelijk gelegen half open bebouwing in afwerking met oprit bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ruime living met ruimte voor open k. Huis te koop in Belsele Huis te koop in Belsele. 244.625 244625 te koop Immo Proxio.
Te Koop Appelmans.
Slechts 6.230 aan verkooprechten te betalen bij aankoop van deze woning voor privé en/of beroepsdoeleinden! Deze woning heeft een gelijkvloers van 80m, op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers aanwezig, op het tweede verdiep een volledig uitgeruste keuken vaatwas, keramische koo.
Home Immo Twins.
Weten hoeveel kandidaten wij hebben die op zoek zijn naar uw eigendom? Gelieve een gemeente te kiezen aan de hand van de automatische aanvulfunctie. Hoe zullen de vastgoedprijzen evolueren? Dat er een vertraging komt op de vastgoedmarkt begin 2015 vertelde ik de voorbije maand aan alle klanten-verkopers. Dit verslag in Netto-De Tijd bevestigt alleen mijn prognoses. Sinds 2011 neemt de stijging van de woningprijzen in België wel systematisch af. In 2011 waren de prijsstijgingen beduidend groter: 41, procent voor woonhuizen 35, procent voor villas 33, procent voor ap. Meer nieuws van Immo Twins. Zoek in ons aanbod. Mijn favorieten Gratis schatting. Op de hoogte blijven? Nog niet gevonden wat u zoekt? Registreer uw zoekactie en blijf via mail op de hoogte van ons steeds wijzigende aanbod. Bereken uw krediet. Tweets van Immo Twins. https//t.co/wrGJjq4Qxj: 31.500 panden staanleeg én kunnen verb. Immo Huis Leegstand Renovatie Bouwen Betonstop Schauvliege 14 urengeleden.
Waar vindt u nog een huis onder de 150.000 euro? Netto.
Handen in elkaar voor het onderwijs. Te huur update. Werk diepe sporen van grote recessie weg. Gentse batterijspecialist lanceert de Tesla onder de speedboten. Stichter denktank Itinera trekt naar Australië. Nationale Loterij ontdekt meer fraude. Indiase studenten maken Belgische elite slapend rijk. De schone slaapster is wakker. Groeimarktcrisis treft AB InBev midscheeps. Waar vindt u nog een huis onder de 150.000 euro?

Contacteer ons