huis particulier te koop
Helft van alle Vlamingen die woning verkopen, wil eerst zelf proberen bouwenwonen.net.
Dat de bekende villa in Brasschaat van de familie Pfaff jarenlang te koop heeft gestaan, weet. Eindejaarsperiode zorgt voor gigantische piek in woningverkoop. Hoewel je zou vermoeden dat we in december meer feestelijke zaken aan ons hoofd hebben, lijken. Hoelang staat een huis gemiddeld te koop?
Immo Point Vastgoedkantoor Vastgoedmakelaar Immo Wonen.
Heeft u nog een geldig EPC van voor 1 januari 2019, dan bent u niet verplicht om een nieuw EPC te laten opmaken als u uw woning te koop of te huur aanbiedt. Toch kan het nieuwe EPC interessant zijn als u intussen renovatiewerken liet uitvoeren. Ook als u niet van plan bent om uw woning te verkopen of te verhuren, kan het nieuwe EPC u handige informatie geven, bijvoorbeeld bij renovatieplannen. Het grootste vastgoedaanbod van Noord-Antwerpen voortaan onder één dak! Alle panden in Noord-Antwerpen, de Kempen en het Waasland zijn verdwenen en vind je voortaan terug op één overzichtelijke en gebruiksvriendelijke immosite! Heb jij een leuk huis of appartement gezien, maar kan je het plots niet meer vinden op de gekende immosites?
Tweede verblijf in Italië kopen? Een tweede huis in Italië.
De overdekte porch-veranda is 23 m2 en rondom het huis 42 m2 met plavuizen. Het huis is omgeven met een tuin van 4200, m2 gedeelte als tuin met fruitbomen en resterende grond met olijfbomen. Te koop villa met zwembad. Mooie stenen villa met zwembad en groot landstuk te koop.
Te huur Klik voor Wonen.
Appartement huren Zevenbergen. Huis huren Breda. Huis huren Etten-Leur. Huis huren Oosterhout. Huis huren Roosendaal. Huis huren Zevenbergen. Mijn Klik voor Wonen. Ontwikkeld door Zig Websoftware. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.
Onroerend goed Italië: 5.521 huizen en appartementen te koop.
Verenigde Arabische Emiraten. Vind het ideale huis in meer dan 15 verschillende landen op Green-Acres. Verken onze belangrijkste markten. Frankrijk Portugal Spanje Italië Griekenland Israël. Gerealiseerd door Green-Acres.com 2004-2019 WEB1. Onze nieuwe advertenties. Strandvilla te koop in Puglia, 4 slaapkamers, privétuin, op steenworp afstand van de Ionis. Strandvilla aan de Ionische Zee, 2 slaapkamers en een eigen tuin. Historisch paleis te koop in Oria in het hart van het historische centrum, in de oude Jood. Comune di Brindisi. Strandvilla te koop in Puglia, 4 slaapkamers, privétuin, op steenworp afstand van de Ionis. Strandvilla aan de Ionische Zee, 2 slaapkamers en een eigen tuin. Historisch paleis te koop in Oria in het hart van het historische centrum, in de oude Jood. Comune di Brindisi. Verken onze belangrijkste markten.: Onroerend goed Frankrijk. Onroerend goed Portugal. Onroerend goed Spanje. Onroerend goed Italië. Onroerend goed Griekenland. U bent een makelaar en u wilt uw advertenties promoten? U bent een particulier en u wilt uw onroerend goed verkopen of verhuren?
Te koop huis in Lokeren Trovit.
Huis te koop Lokeren Immovlan RWB84540. 9160, Lokeren, Provincie Oost-Vlaanderen. woning met 3 grote slaapkamers op uitstekende locatie Deze verrassend ruime woning bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Lokeren. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 305000 euro met 2 slaapkamers.
Contacteer mij nu tot 25.000 euro voorschot! l www.Ikkoopuwhuis.be.
Ontdek wat zij te zeggen hebben. Bel mij op 09 278 07 00 of 0499 43 45 00 en ik koop uw huis. Bel mij op 09 278 07 00 of 0499 43 45 00 en ik koop uw huis.
Manieren om vastgoed te kopen in Kroatië.
Zoeken Zoek op kaart. Villa / Huis. Direct aan zee. Koop het perfecte vakantiehuis in Kroatië bij ons. Manieren om vastgoed te kopen in Kroatië. Hier vindt u een korte beschrijving van de twee manieren om vastgoed te kopen in Kroatië. Deze informatie is alleen bedoeld als richtlijn, voor gedetailleerde informatie zal FPC u in contact brengen met een ervaren en gerenommeerde belastingadviseur en/of boekhouder, afhankelijk van de complexiteit van uw situatie en/of koop. Vastgoed kopen als particulier.:
Op zoek naar particulier woningaanbod koop.
Te koop: Sint Pieterstraat 100, 6463 CW Kerkrade. Te koop: Kerkradersteenweg 89, 6466 PA Kerkrade. Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Log in op je account.
Te koop Ardenne Service.
425 000 6960 Malempré. Aangename recente vrijstaande woning bouwjaar 2011, 184m woonoppervlakte, 220m totale oppervlakte, gelegen in een rustige straat laatste huis in het woongebied met mooi vrij uitzicht, met terrassen en aangelegde tuin begrensd door een riviertje, op 30 are en 15 centiare.
Te koop Immo Marescaux.
Leave this field blank. Erkend vastgoedmakelaar BIV België: BIV 204 255, BIV 204 256 BIV 507 684. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 100 Brussel BIV-plichtenleer. Copyright 2015 by Immo Marescaux. Huis te koop appartement te huur regio Kortrijk.

Contacteer ons