tonische immobiliteit
Tonische immobiliteit Kalumi trimsalon en adviesbureau.
Tonische immobiliteit TI is een kortstondige en omkeerbare staat van ingrijpende motorieke remming die kan worden teweeggebracht bij hiervoor vatbare diersoorten Klemm 1976. Lees voor een uitgebreide beschrijving ook het artikel van Rabbit Time, klik daarvoor hier opent in een nieuw venster.
Shark Week: Zo verander je een haai in een zombie YouTube.
Ook krijgen we voor het eerst meer duidelijkheid over het paringsgedrag van witte haaien. Extra spectaculair is de documentaire over Zombie Sharks: duiker Eli Martinez onderzoekt eigenhandig het fenomeen van tonische immobiliteit, waarbij hij witte haaien bewegingloos kan maken door ze op hun rug te draaien.
Tonic Immobility.
Tonische immobiliteit staat voor Spierspanning Onbeweeglijkheid. Uitleg van Tonic Immobility. Dit is als je konijn op zijn rug ligt en beperkt wordt, dus het kan niet weg. Konijnen komen in de natuur in deze situatie terecht als zij in gevaar zijn.
Psychotrauma B. J. N. Schreuder Google Boeken.
0 Recensies Review schrijven. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Pagina's' weergegeven met toestemming van Uitgeverij Van Gorcum.
Citroenhaai Wikipedia.
Tonische immobiliteit bewerken. Tonische immobiliteit TI is gedrag dat bij haaien kan worden opgeroepen door ze op hun rug te draaien. Om een of andere reden leidt dit soms tot een bewegingloze toestand die op een verstijving of trance lijkt.
Man trekt haai uit water voor selfie Animals Today.
Ze gebruikten aas, waar de haai op afkwam. Toen het dier eenmaal had gebeten, verwijderde Rutt de haak uit zijn mond en draaide hem op zijn rug, waardoor de haai in de staat tonische immobiliteit raakte. Tonische immobiliteit TI is een kortstondige en omkeerbare staat van ingrijpende motorieke remming die kan worden teweeggebracht bij hiervoor vatbare diersoorten.
TRANCE OF TONISCHE IMMOBILITEIT? Op. Stichting KonijnenBelangen Facebook.
TRANCE OF TONISCHE IMMOBILITEIT? Op internet zijn er talloze discussies gaande of je een konijn wel of niet op de rug mag leggen. De één zegt dat het konijn het fijn vindt, de ander beweert dat een konijn op de rug leggen een toestand van doodsangst oproept.
Tonische Immobiliteit by Maliangkay-303 Maliangkay 303 Free Listening on SoundCloud.
2017-09-19T161201Z: Comment by Mik3YaMov3. Lekker man gozer. Users who like Tonische Immobiliteit. Users who reposted Tonische Immobiliteit. Playlists containing Tonische Immobiliteit. More tracks like Tonische Immobiliteit. Your current browser isn't' compatible with SoundCloud. Please download one of our supported browsers.
tonische Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
excessive grooming, repetitive circling or bizarre behaviour e.g. self-mutilation, walking backwards should also be recorded 2." Nou, dat wordt tonische immobiliteit genoemd, Fin. Well, that's' called tonic immobility, Fin. Er is melding gemaakt van myoclonie en tonische en clonische aanvallen.

Contacteer ons