tonische immobiliteit
tonische Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
excessive grooming, repetitive circling or bizarre behaviour e.g. self-mutilation, walking backwards should also be recorded 2." Nou, dat wordt tonische immobiliteit genoemd, Fin. Well, that's' called tonic immobility, Fin. Er is melding gemaakt van myoclonie en tonische en clonische aanvallen.
Tonic Immobility.
Tonische immobiliteit staat voor Spierspanning Onbeweeglijkheid. Uitleg van Tonic Immobility. Dit is als je konijn op zijn rug ligt en beperkt wordt, dus het kan niet weg. Konijnen komen in de natuur in deze situatie terecht als zij in gevaar zijn.
Shark Week: Zo verander je een haai in een zombie YouTube.
Ook krijgen we voor het eerst meer duidelijkheid over het paringsgedrag van witte haaien. Extra spectaculair is de documentaire over Zombie Sharks: duiker Eli Martinez onderzoekt eigenhandig het fenomeen van tonische immobiliteit, waarbij hij witte haaien bewegingloos kan maken door ze op hun rug te draaien.
TRANCE OF TONISCHE IMMOBILITEIT? Op. Stichting KonijnenBelangen Facebook.
TRANCE OF TONISCHE IMMOBILITEIT? Op internet zijn er talloze discussies gaande of je een konijn wel of niet op de rug mag leggen. De één zegt dat het konijn het fijn vindt, de ander beweert dat een konijn op de rug leggen een toestand van doodsangst oproept.
Man trekt haai uit water voor selfie Animals Today.
Ze gebruikten aas, waar de haai op afkwam. Toen het dier eenmaal had gebeten, verwijderde Rutt de haak uit zijn mond en draaide hem op zijn rug, waardoor de haai in de staat tonische immobiliteit raakte. Tonische immobiliteit TI is een kortstondige en omkeerbare staat van ingrijpende motorieke remming die kan worden teweeggebracht bij hiervoor vatbare diersoorten.
Tonische immobiliteit Kalumi trimsalon en adviesbureau.
Lees voor een uitgebreide beschrijving ook het artikel van Rabbit Time, klik daarvoor hier opent in een nieuw venster. In het kort betekent tonische immobiliteit het op de rug leggen van een konijn waardoor het in een soort trance lijkt te komen.
Tonische Immobiliteit by Maliangkay-303 Maliangkay 303 Free Listening on SoundCloud.
2017-09-19T161201Z: Comment by Mik3YaMov3. Lekker man gozer. Users who like Tonische Immobiliteit. Users who reposted Tonische Immobiliteit. Playlists containing Tonische Immobiliteit. More tracks like Tonische Immobiliteit. Your current browser isn't' compatible with SoundCloud. Please download one of our supported browsers.
Citroenhaai Wikipedia.
Tonische immobiliteit bewerken. Tonische immobiliteit TI is gedrag dat bij haaien kan worden opgeroepen door ze op hun rug te draaien. Om een of andere reden leidt dit soms tot een bewegingloze toestand die op een verstijving of trance lijkt.

Contacteer ons