makelaar huis kopen
Home page Vast Goed makelaars.
gebouw voor gemengd gebruik te koop in 2440 Geel. hoeve te koop in 2260 Westerlo Tongerlo. appartement te huur in 3300 Tienen. huis te koop in 2300 Turnhout. bouwgrond te koop in 2440 Geel. dakappartement te huur in 2440 Geel.
Makelaars Wonen in Brussel.
Eerste woning kopen. Bij de aankoop van een woning via een makelaar is het belangrijk om er zeker van te zijn dat deze vastgoedspecialist ook door het Beroepsinsituut voor Vastgoedmakelaars BIV erkend wordt. Het BIV heeft een overzicht van alle erkende makelaars in Belgiƫ op haar website.
Tips en trics tav kopen via een makelaar JuridischForum.be.
Tips en trics tav kopen via een makelaar. VASTGOED RECHT Kopen. 9 berichten Pagina 1 van 1. Tips en trics tav kopen via een makelaar. 1, 3 jaar 9 maand geleden 25 dec 2014 1424.: Wij zijn van plan een huis te kopen.
10 slimme vragen om te stellen aan vastgoedmakelaars Oximo.
6 september 2014. Het kopen van een huis is een psychologisch spel van poker, met een zeer hoge inzet en soms met enorme prikkels. Vastgoedmakelaars zijn wettelijk verplicht om de waarheid te vertellen, dus je moet ervoor zorgen dat je de juiste vragen stelt om erachter te komen wat de werkelijke situatie is.
Huis kopen zonder makelaar: 7 tips!
Huis kopen zonder makelaar: 7 tips en trucs op een rij! Durf jij het aan een huis kopen zonder makelaar? Deze 7 tips helpen je op weg. Word jij de nieuwe expert, de top onderhandelaar, de man of vrouw met de ijzeren hand?
Te Koop bij Claessens Makelaars Turnhout en Hoogstraten.
Stationsstraat 2, 2950 Kapellen. www.stationsstraat2.beAantrekkelijk opbrengsteigendom te koop in hartje KapellenDit opbrengsteigendom is gele. Kastelein 34, 2300 Turnhout. Vrijstaande woning met bijkomend 4 erkende studentenkamers.Centrale hal met toegang tot de woning en traphal m. Gaaiendreef 7, 2900 Schoten. Bouwperceel van ca.
Nieuwe wet voor vastgoedmakelaars De Standaard.
Als een makelaar laat weten dat de verkoper een bod van 360.000 euro vermoedelijk zal aanvaarden, klinkt dat al helemaal anders. Laat u niet in verwarring brengen door onduidelijke beloftes die voor interpretatie vatbaar zijn, maar zet duidelijke afspraken op papier. Een optie biedt duidelijkheid. Een optie biedt de mogelijkheid om een vaag aanbod vanwege de verkoper hard te maken. Staat de verkoper een schriftelijke verkoopoptie toe dan heeft u als kandidaat-koper formeel het recht om tegen de afgesproken prijs te kopen. Opdat de verkoper niet te lang gebonden zou zijn, moet aan een optie altijd een termijn verbonden worden. Meestal is dat enkele dagen tot een week. Om een eigenaar te overtuigen zon eenzijdige verbintenis aan te gaan, kan u als kandidaat-koper voorstellen om een optievergoeding te betalen. Wordt de optie niet gelicht dan mag de verkoper het betaalde bedrag houden als schadevergoeding. Wordt de optie wel gelicht dan geldt dit bedrag als een voorschot op de prijs. Bieden op een huis is bindend.
Wat een makelaar liever niet bij een huiseigenaar ziet en je dus beter kan vermijden Hebbes Zimmo.
Hou dus in gedachten dat je niet per se de prijs moet opdrijven omdat het voor jou veel meer waarde heeft. De makelaar heeft je huis met een bepaalde prijszetting op de markt gezet en woningen met een correcte prijszetting worden vaker voor het juiste bedrag verkocht.
Wat doet een makelaar eigenlijk? bouwenwonen.net.
Als je een huis wilt kopen of verkopen, krijg je te maken met een makelaar. De makelaar fungeert als een soort tussenpersoon tussen koper en verkoper. De meeste mensen denken dat het verplicht is om een makelaar te gebruiken, maar dat is het niet.
Huis kopen, hoe werkt dat? Mennes, zeker weten zeker wonen Makelaar in Groningen Mennes voor Wonen.
Want als u het huis van uw dromen op Funda vindt, kan het goed zijn dat het al verkocht is wanneer u contact gaat opnemen. Alleen al daarom is het verstandig een makelaar in de arm te nemen als u een huis wilt kopen.
Eerste huis kopen: met of zonder aankoopmakelaar? Knab.nl.
Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van een huis kopen. Dat kan een familielid of vriend zijn, maar je kunt ook een professional inschakelen om jou te helpen: de aankoopmakelaar. Maar wat doet deze allemaal precies? En wat voor prijskaartje hangt daaraan? Lees er hier meer over, zodat jij goed voor jezelf kunt bepalen of jij wel of niet een aankoopmakelaar inschakelt. Wat doet een aankoopmakelaar? Een makelaar kan jou van begin tot eind helpen met de koop van het huis, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde taken op jezelf te nemen. Misschien wil jij zelf op zoek gaan naar huizen, maar wil je wel graag dat een makelaar voor je gaat onderhandelen over de prijs. Het takenpakket van de makelaar spreek je van tevoren af.

Contacteer ons