makelaar huis kopen
De 20 vragen die je moet stellen bij een bezichtiging en waarom het belangrijk is voor jou als potentiële koper? Blog First Immo.
Zo dient bijvoorbeeld de verkoper het al dan niet bestaan van een stedenbouwkundige vergunning of verkavelingsvergunning en of het goed in een overstromingsgebied ligt, op te zoeken en te vermelden. Als de verkoper met een makelaar werkt is deze niet alleen wettelijk maar ook deontologisch verplicht om hiermee en met nog vele andere zaken rekening te houden. U kan dit nakijken via het BIV www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar. Maar het vastgoedrecht houdt ook in dat jij als potentiële koper ook onderzoeksplicht hebt. De plicht om onderzoek doen over de staat van een aan te kopen woning.
Vast Goed makelaars Kopen, verkopen, huren en verhuren van vastgoed.
De beste makelaar! Altijd correct, super team! Zeer ervaren team met top inzet. Altijd correct en uiterst behulpzaam. Een woning kopen of huren is een belangrijke aangelegenheid. Daar vertrouw je alleen de beste makelaars in. Bij Vast en Goed vind je gedreven werknemers die op een vriendelijke en efficiënte manier raad geven en ervoor zorgen dat de eigendommen goed en snel verhuurd en/of verkocht worden. We hebben in het verleden al enkele keren kunnen rekenen op hun vakkundige medewerking om niet enkel appartementen en een handelspand te verhuren, maar ook om een appartement aan te kopen en zullen ook in de toekomst beroep op hun blijven doen. Ik verhuur mijn eigendom via VastGoed" alles verloopt correct en stipt! Zeer goede service en professionele aanpak! Bij het verhuren van mijn moeders huis heb ik veel uitleg en hulp gekregen van het team Vast Goed Makelaars.
Praktisch Advitalia, uw Italië-consulent en aankoopmakelaar.
Dit kan zowel voor huizen die via onze diensten aangekocht zijn als voor eender welk huis te koop aangeboden via eender welke makelaar of eender welk kanaal en gebeurt in volledige onafhankelijkheid. Richtprijs: Tussen 300 en 500 euro. Nalezen en controle juridische teksten.
Heb je plannen om je woning te verkopen zonder makelaar? Immo Vercammen.
Zoek in nieuws. attesten basic homestyling basic home styling dossier eigen stek epc epcdeskundige grond homestyling hotel mama huis huis kopen huis verkopen huurwetgeving huurwoning immo vercammen kopen koper lente makelaar opbrengsteigendom postinterventiedossier vastgoed vastgoedmakelaar verhuren verkopen Waarde waardebepaling woning zomer.
U zoekt een makelaar? Malines Group Contacteer ons!
WONEN EN DROMEN. HOU ME OP DE HOOGTE. Selecteer een pagina. HOU ME OP DE HOOGTE. Waar wil je wonen? Te Huur / Te Koop. 0 tot 49.999. 50.000 tot 99.999. 100.000 tot 149.999. 150.000 tot 199.999. 200.000 tot 249.999.
Een optie nemen op een huis Dewaele.
Beslist de kandidaat-koper om de woning aan te kopen, dan moet hij overgaan tot het lichten van de optie. Dit houdt concreet in dat de kandidaat-koper de verkoper schriftelijk meestal aangetekend moet informeren dat hij de woning wenst aan te kopen.
Voordelen van een aankoopmakelaar.
een huis kopen is een grote stap en soms een lange, pijnlijke zoektocht naar de perfecte stek. Wanneer uiteindelijk de vermeende perfecte stek gevonden werd, blijken er vaak addertjes onder het gras te zitten welke niet altijd vermeld werden door de makelaar.
huis kopen zonder makelaar.
Verkopen zonder makelaar. Een huis kopen zonder makelaar. Met haar vele woningen die online bekeken kunnen worden, is Instahome een eenvoudige en aangename manier om een huis te vinden vanuit je zetel dat niet te koop werd geplaatst door een makelaar.
Huis verkopen Zonder Makelaar HuisNuVerkopen.
Uw huis snel verkopen zonder makelaar? Verkoop stress-vrij en zonder makelaar. Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten. Wij kopen jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.
Hertog Makelaars.
Goed onderhouden woning uit 1988 in een residentiële buurt, gebouwd op een perceel van 8a58ca en omvattende op het gelijkvloers: inkomhall met aparte wc, leefruimte met kachel 40m en veranda 22m die toegang geeft tot de noordwestgerichte tuin, ingerichte keuken, bureau 9m en logeerkamer 10m.
Koop zorgeloos een huis, recreatiewoning of appartement: Hypotheekvoordeel.
Partner van de immo makelaar. Bescherming voor de verzekeringsmakelaar. Meer weten over. Wie is Hypotheekvoordeel? Privacy en wetgeving. Koop zorgeloos een huis, recreatiewoning of appartement. Je wilt een nieuw huis of appartement aankopen? Een recreatiewoning te koop gezien? Bij Hypotheekvoordeel reken je op een voordelige lening. Je bent van plan een huisje of appartement aan te kopen?

Contacteer ons