huis te koop makelaar
U zoekt een makelaar? Malines Group Contacteer ons!
WONEN EN DROMEN. HOU ME OP DE HOOGTE. Selecteer een pagina. HOU ME OP DE HOOGTE. Waar wil je wonen? Te Huur / Te Koop. 0 tot 49.999. 50.000 tot 99.999. 100.000 tot 149.999. 150.000 tot 199.999. 200.000 tot 249.999.
Home IMMO DE PRINS.
Er staat op de achterkant een stempel van de beroepsvereniging die bij verkoop op perkament in kaarsvet geduwd werd om alles officieel te maken. Makelaarsstokje bewijs van bevoegdheid van de makelaar. Wie zo'n' stokje niet kan tonen bij een transactie was een scharrelaar op de zolderplanken de beunen een beunhaas. In de 18e eeuw werd het stokje nog gebruikt bij openbare verkopingen in de Nederlanden. Toen werd de koper op zijn schouder getikt ter bevestiging. De stokjes zijn allemaal met de hand gemaakt. Nieuw te koop.
Te koop uw-huis.be vastgoedmakelaar.
Te koop Te huur. 125 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Weergave op kaart Weergave op overzicht. Nieuw in ons aanbod 86 m 3 1. Veldstraat 75 165 000. Nieuw in ons aanbod 139 m 3 2. Kerkplein 5 / 7 264 000.
Hertog Makelaars.
Ruime en instapklare gezinswoning in Grimbergen, de parel van Brabant. Dichtbij belangrijke invalswegen, maar zonder in te boeten op een landelijke en rustige omgeving. Deze mooie villa werd recentelijk volledig gerenoveerd o.a. Viessmann-verwarmingsingsinstallatie in 2008, plaatsing 8cm dakisolatie in 2008, keuken.,
Te Koop Antwerpen Makelaarskantoor De Meester.
Bekijk ons ruim aanbod aan appartementen en woningen te koop in en rond Antwerpen. garage / parking. Antwerpen Berchem 2600. Antwerpen Merksem 2170. Antwerpen Wilrijk 2610. Sorteer op: Prijs Nieuw. 1 21 van 145. 1 2 7. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. 1 21 van 145. 1 2 7. De Meester, uw huis van vertrouwen.
Huyzen Vastgoedmakelaar te Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent.
SCHOTEN, KRUININGENSTRAAT Marnix en Anne: Door de professionele aanpak van Annouk was ons appartement reeds na een m. BRASSCHAAT, DONKSESTEENWEG Familie Matthyssen: Bedankt Barbara om ons huis zo snel en professioneel te verkopen lees meer. ZELE, MARKT familie Van Hecke: Ik heb Sofie ervaren als een betrouwbare makelaar.
Woning te koop in de Kempen Buyens.
014 32 08 80. Woningen te koop. Appartementen te koop. Gronden te koop. Kantoren te koop. Handel-kantoor te koop. Industrie te koop. Garages te koop. Woningen te huur. Appartementen te huur. Handel-kantoor te huur. Garages te huur. Powered by Whise.
Vastgoed in België uw makelaars Engel Völkers.
Vastgoed in België uw makelaars Engel Völkers. Engel Völkers heeft meer dan 40 jaar ervaring als makelaar van high-end residentieel en commercieel vastgoed. Als premium brand met meer dan 800 kantoren in meer dan 30 landen op 4 continenten, zijn wij één van de wereldleiders gespecialiseerd in residentiële en commerciële panden. In België zijn we actief sinds 2006 en we hebben momenteel meer dan 24 filialen. Ons nationaal netwerk breidt zich steeds verder uit en we bieden onze klanten de beste service aan. We hebben toegang tot een internationaal netwerk van kopers en klanten die geïnteresseerd zijn in exclusief vastgoed. Ons aanbod is uitgebreid en high-end: huurwoningen, koop en verkoop van woningen, villa's, huizen, appartementen, lofts en andere panden zowel gerenoveerde woningen als nieuwbouw. Verkoop van eigendom, consultancy en waardeschatting zijn de belangrijkste competenties die Engel Völkers zijn privéklanten en zijn zakelijke klanten bieden kan. Competentie, exclusiviteit en passie zijn de waarden van ons merk. We spreken dezelfde taal als de klant. Aarzel niet om meer informatie te vragen over ons succesvol franchisemodel en vraag ons welke licenties vrij zijn in België!
Vision Vastgoed Erkend vastgoedmakelaar Riemst Limburg Belgie.
Vision Vastgoed Erkend vastgoedmakelaar. U bent op zoek naar het huis van uw dromen? Vision Vastgoed helpt u dit te vinden. Bij Vision Vastgoed kan u rekenen op een persoonlijke aanpak. Daarom ontvangen wij u liefst op afspraak, zodat we de nodige tijd voor u kunnen reserveren. U kan hier alvast een kijkje nemen in ons aanbod" Te koop" en" Te huur" Heeft u vragen over het betreffende goed, kan u ons altijd contacteren.
G'oudendag' Vastgoed leukhuis.be Makelaar vastgoed voor jong en oud in Neerpelt.
De makelaar voor jong en oud. U kan bij ons terecht voor het kopen of huren van huizen, appartementen en gronden die worden gepresenteerd door leukhuis.be, maar ook voor het kopen of huren van erkende assistentiewoningen aangeboden door G'oudendag' Vastgoed. Loop in de namiddag tussen 13.00 en 17.00 uur eens binnen in ons gezellige. kantoor aan de Kloosterstraat 10 te Neerpelt of maak een afspraak voor de ochtend, avond of zaterdag. Indien gewenst kan het ook bij uw thuis. Hou me op de hoogte Contact. Residentie Millio Kievitstraat Neerpelt. Residentie Nieuwe Markt. Residentie de Geus. Leuk huis in de kijker. Te koop: Assistentie-appartement.
Wat doet een makelaar eigenlijk? bouwenwonen.net.
De meeste mensen denken dat het verplicht is om een makelaar te gebruiken, maar dat is het niet. Je kunt ook zonder makelaar een huis kopen of verkopen. Toch zijn er weinig particulieren die dat doen. Blijkbaar vinden ze dat de makelaar wel toegevoegde waarde heeft. Maar wat doet een makelaar nu eigenlijk, behalve het te koop bordje ophangen?

Contacteer ons