huis kopen via makelaar
Je woning laten verkopen door twee of meer makelaars: een goed idee of niet? Immo Vercammen.
Zoek in nieuws. attesten basic home styling basic homestyling controle dossier eigen stek epc epcdeskundige grond hotel mama huis huis kopen huis verkopen huren huurwetgeving huurwoning immo vercammen kopen koper lente makelaar nieuwbouw opbrengsteigendom vastgoed vastgoedmakelaar verhuren verkopen Waarde waardebepaling woning.
Mag je zelf je woning verkopen, ook al heb je een makelaar? Hebbes Zimmo.
Maar wat als er iemand opduikt dat je huis wil kopen. Mag je dat zelf ook doen? Dan is het nakijken geblazen om welk contract je hebt afgesloten met je makelaar. Stel: je beslist om een beroep te doen op een makelaar omdat je dan zelf geen bezichtigingen moet doen en documenten in orde moet brengen.
Makelaars Wonen in Brussel.
Eerste woning kopen. Bij de aankoop van een woning via een makelaar is het belangrijk om er zeker van te zijn dat deze vastgoedspecialist ook door het Beroepsinsituut voor Vastgoedmakelaars BIV erkend wordt. Het BIV heeft een overzicht van alle erkende makelaars in België op haar website.
Immokantoor Brasschaat Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Bij het kiezen van mijn makelaar stelde ik mij deze vragen; welke makelaar heeft toegang tot de juiste doelgroep, maakt optimaal gebruik van digitale communicatie, geeft steeds een persoonlijke en professionele opvolging en van wie zou ik het liefst mijn eigen huis kopen?
Huis kopen in Valencia? Makelaar Valencia, dé Nederlandstalige makelaar in Spanje Nederlandse Makelaar Valencia.
Dan is het wel zo prettig als je tijdens dit proces volledig geïnformeerd door een goede makelaar bent en de juiste begeleiding krijgt. Makelaar Valencia is jouw Nederlandstalige makelaar gevestigd in Spanje. Wij hechten erg veel waarde aan een open en eerlijke benadering en doen dan ook ons uiterste beste om het huis in Valencia te vinden dat bij jou past. Wanneer je besluit om een huis in Valencia via ons te kopen, krijg je een contactpersoon toegewezen.
Huis kopen wetgeving. Verhelst vastgoed houdt u op de hoogte!
Wat de bijzondere informatieplicht precies inhoudt? Vanaf nu moet uw makelaar u nog beter informeren over een eventueel voorkooprecht. Verwarming ontluchten en andere tips om uw woning winterklaar te maken. Enkele praktische tips op een rijtje om uw woning winterklaar te maken. De verwarming ontluchten en de schouw reinigen bijvoorbeeld. Vanaf september 2015 condensatieketel verplicht. Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Opletten dan, want vanaf september 2015 is een condensatieketel verplicht! Energiepremies 2014 gekend. Weet u graag welke premies u kan krijgen van de overheid? U wil uw huurcontract vroeger opzeggen? Uw droomwoning gevonden en liefst uw huidig huurcontract vroeger opzeggen? Verkopen op lijfrente zit opnieuw in de lift. Op zoek naar een goede belegging of een huis kopen, maar liefst gespreid afbetalen?
Hoe werkt een huis kopen met een makelaar? Makelaar Kosten.
Zo weet je niet alleen precies een huis kopen via elke makelaar werkt, maar ook hoeveel het je kost! Hoeveel makelaars nodig ik uit? Je wilt je huis verkopen, maar hebt nog geen idee hoe je dat het beste kunt aanpakken.
De 20 vragen die je moet stellen bij een bezichtiging en waarom het belangrijk is voor jou als potentiële koper? Blog First Immo.
Zo dient bijvoorbeeld de verkoper het al dan niet bestaan van een stedenbouwkundige vergunning of verkavelingsvergunning en of het goed in een overstromingsgebied ligt, op te zoeken en te vermelden. Als de verkoper met een makelaar werkt is deze niet alleen wettelijk maar ook deontologisch verplicht om hiermee en met nog vele andere zaken rekening te houden. U kan dit nakijken via het BIV www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar. Maar het vastgoedrecht houdt ook in dat jij als potentiële koper ook onderzoeksplicht hebt. De plicht om onderzoek doen over de staat van een aan te kopen woning.
Tips en trics tav kopen via een makelaar JuridischForum.be.
Tips en trics tav kopen via een makelaar. VASTGOED RECHT Kopen. Stel zelf een vraag Bekijk oplossingen. 9 berichten Pagina 1 van 1. Tips en trics tav kopen via een makelaar. 1, 4 jaar 3 maand geleden 25 dec 2014 1424.: Wij zijn van plan een huis te kopen.
Uw huis zelf verkopen of met een makelaar? Savemak Vastgoed.
En waarom niet uw huis met een notaris verkopen? De notaris zal sowieso betrokken worden om de akte op te stellen en te verlijden. Waarom zou je dus niet kiezen om ook het verkoopproces volledig via hem te laten lopen? Wel, het kan gemakkelijker lijken, maar dat is het niet persé. De kennis die een notaris bezit is van onschatbare waarde. Maar van een moderne makelaar mag u ook verwachten dat hij voldoende juridisch geschoold is.
Vast Goed makelaars Kopen, verkopen, huren en verhuren van vastgoed.
Bij Vast Goed Makelaars stellen we onze kennis ter beschikking om onze klanten bij te staan tijdens het volledige proces. De beste makelaar! Altijd correct, super team! Zeer ervaren team met top inzet. Altijd correct en uiterst behulpzaam. Een woning kopen of huren is een belangrijke aangelegenheid. Daar vertrouw je alleen de beste makelaars in. Bij Vast en Goed vind je gedreven werknemers die op een vriendelijke en efficiënte manier raad geven en ervoor zorgen dat de eigendommen goed en snel verhuurd en/of verkocht worden. We hebben in het verleden al enkele keren kunnen rekenen op hun vakkundige medewerking om niet enkel appartementen en een handelspand te verhuren, maar ook om een appartement aan te kopen en zullen ook in de toekomst beroep op hun blijven doen. Ik verhuur mijn eigendom via VastGoed" alles verloopt correct en stipt! Zeer goede service en professionele aanpak! Bij het verhuren van mijn moeders huis heb ik veel uitleg en hulp gekregen van het team Vast Goed Makelaars.

Contacteer ons