konijn gromt naar ander konijn
Konijntje gromt? Dierenforum.
Zo gromt mijn konijn af en toe als ik hem uit zijn kooi optil, dat is gewoon even zoiets van; hmm moet dit, maar daarna vindt hij het weer prima. 13 Tamara_88, 27 sep 2006. 19 aug 2006 Berichten.: 138 Leuk Bevonden.: mijn konijn gromt naar me kat als die weer eens.
Konijnen: lichaamstaal en geluiden Dier en Natuur: Huisdieren.
Maar hij zit er dus vaak op en gaat voor zich uitkijken. Soms kijk ik naar hem en ziet het er een beetje uit alsof hij iets niet leuk vindt. Wat moet ik doen? Groetjes Reactie infoteur, 14-03-2016. Als ik het goed begrijp heb je geen ander konijn naast Nino.
Konijnen taal Dierenkliniek Kenaupark.
Neus tegen je lichaam duwen, hij probeert aandacht te trekken. Plat op de grond liggen met de oren gespannen naar achter, hij voelt zich onveilig. Op drie poten staan/zitten, en 1 poot opheffen, hij is alert omdat hij iets niet helemaal vertrouwd. Het konijn staat op vier poten met gespannen achterpoten en heeft zijn oren plat in de nek, hij kan in de aanval gaan. Soms de ogen helemaal dicht, hoofd en nek uitgestrekt en laag bij de grond, hij wil graag aandacht of gewassen worden door een ander konijn.
BunnyBunch Informatie Gedragsproblemen bij konijnen Webwinkel, informatie forums.
Een konijn dat gromt een aanvalt naar jou als baasje als je in de buurt komt of eten komt brengen handelt zoals het in de natuur zou doen. In het wild zou dit gedrag haar beschermen, of haar plaats in de konijnengroep bevestigen.
Puberteit bij konijnen.
Mijn konijn vr Poekie is erg hitsig ze pakt haar knuffels stevig vast met twee poten en begin te wiebelen met haar staartje, ze is zeer dominant. Naar ons toe komt ze erg gefrustreerd over maar dat was ze altijd al wel.
Konijn gromt naar ander konijn Gedrag Bunnybunch Forums.
Konijn gromt naar ander konijn. Als je onze maandelijkse nieuwsbrief wil blijven ontvangen, is het nodig de inschrijving te vernieuwen. Dat kan via deze link Meer informatie over waarom dit nodig is vind je in dit topic. Aanmelden om dit te volgen. Konijn gromt naar ander konijn.
Twee konijnen samen of het koppelen van konijnen: wij adviseren om een mannetje en een vrouwtje te nemen als koppel.
Je kunt naar een opvangadres gaan om een nieuw konijn uit te zoeken of beter neem je konijn mee en laat je konijn een nieuwe partner uitzoeken. De combinatie mannetje-vrouwtje is de beste keuze, maar er zijn ook konijnen die een sexe-genoot uitzoeken als partner.
licg.nl Konijnen koppelen het koppelproces.
Het is ook mogelijk dat een van beide konijnen de ander aanvalt. Aan de houding is te zien dat het om agressie gaat: het konijn houdt zijn staart in de lucht, zijn oren naar achteren en schiet met zijn kop laag op de ander af om hem gericht te bijten.

Contacteer ons