huisje voor konijn
Huisjes voor knaagdieren konijnen DRD Knaagdierwinkel.nl.
Bestel Huisjes voor uw knaagdier konijn eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel. Knaagdieren hebben hun eigen huisje nodig waar ze zich in terug kunnen trekken. Naast een slaapplaats biedt een huisje ook een extra gevoel van veiligheid voor de di.
Konijnenhuisjes bij Agradi.nl.
Alle huisjes hebben verschillende afmetingen en sommige modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Of je nou een dwergkonijn of een Vlaamse reus hebt, voor ieder konijn vind je bij Agradi een geschikt huisje wat aan de eisen van jou en je konijn voldoet!
Vind huisje in Knaagdieren en Konijnen Toebehoren op Marktplaats.nl.
Houten huisje voor konijn of cavia. Zo goed als nieuw houten speelhuisje voor konijn of cavia. Nieuwprijs 25 euro afmeting breed 28cm, diep 22cm, hoog 21cm. Zo goed als nieuw Ophalen. Hamster wigwam huisje fleece 4 kleuren NIEUW. Leuke wigwam voor uw hamster.
Vind konijnen huisje op Marktplaats.nl.
Voor vragen mag je me altijd een berichtje sturen. vidaXL Buitenhok Konijn Groot enkel huisje. Nu in de aanbieding van 182.00 Voor 97.99 Gratis verzending dit dubbellaags konijnenhok is een ruime, gezellige plek om kleine dieren te houden, met name konijntjes.

middel en groot konijn. rieten kubus huis de luxe. rieten speel hol 50. Tent voor konijn 30 x 31 x 30. Tent voor konijn 37 x 35 x 37. houten huis klein trixie 1. Houten huis trixie 2. middel groot konijn.
Konijnenhuisje online kopen De Gooise Diersuper.
Gras tunnelDe gras" tunnel" is de ideale combinatie tussen een knaag-en speelplaats voor uw konijn e. GrasigloDe grasiglo" is de ideale combinatie tussen een knaag-en speelplaats voor uw konijn en knaa. GrasigloDe grasiglo" is de ideale combinatie tussen een knaag-en speelplaats voor uw konijn en knaa.
Speelhuisjes voor knaagdieren en konijnen voordelig bij zooplus.
Houten huisje voor knaagdieren, veel ruimte om je te verstoppen en te spelen op twee etages. Zo heeft het huisje een hellingbaan en is het gemaakt van onbehandeld hout. Levertijd 1-3 werkdagen. Geen verzendkosten vanaf 29, Voor meer informatie klik hier.
konijn in huis.
Er zijn vele redenen binnen de sociale structuur van een konijn om te bijten. Bijvoorbeeld, een vinger of een hand voor hun gezicht kan abusievelijk aangezien worden voor een uitdaging om te vechten. Een konijn kan ook per ongeluk bijten, bijv.
Konijnenhuisjes Caviahuisjes Direct leverbaar.
Zoekt u naar huisjes voor uw knaagdier, of wellicht naar iets om mee te spelen? Maak gebruik van onze voordelige speeltjes, bijvoorbeeld een vruchtenhouder om een extraatje aan te bieden, of hennepwol waar uw knaagdier van kan eten en mee kan spelen.

Contacteer ons