huis woning te koop
Huizen te koop in provincie Antwerpen Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. f
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in provincie Antwerpen. Huis te koop in provincie Antwerpen. Garage te koop in provincie Antwerpen. Grond te koop in provincie Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Antwerpen. Kot/kamer te koop in provincie Antwerpen.
Huis te koop in België Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur.
Te Koop Hans Immo.
Gelegen vlakbij het Gemeentepark en op fietsafstand van zowel de dorpskernen van Hoevenen als Kapellen. Via een ruimte inkomhal betreedt men de woning. Op de 1ste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwtoestellen. Beneden/confortawoning met 2 a 3 slpks. en afgesloten terras met een bew. van 125m op een perceel van 8. Beneden/confortawoning met 2 a 3 slpks. en afgesloten terras met een bew. van 125m op een perceel van 86m. Op de benedenverdieping is er een slaapkamer van 12m op laminaat. Woonkamer van 20m op laminaat met aansluitend het terras van 10m dat momenteel in gebruik is als bijkeuken. Badkamer van 9. Goed gelegen appartement van ca. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping in een gebouw met lift. Goed gelegen appartement van ca. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping in een gebouw met lift. Indeling: Inkom van 5m op tegels. Leefruimte van 25m met open keuken op tegel. Open keuken voorzien van keramische-kookplaat, koelkast en een enkele lavabo. Zeer ruime slaapkamer van 30m op parket voo. Pagina 1 van 20 234 zoekertjes. Britse Lei 42. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel.
Immo Te Koop Perspectief Vastgoed.
Woning Te Koop Oostwinkel. Deze charmante VERNIEUWDE woning is gelegen op een RUSTGE locaties te Oostwinkel. De woning heeft een lichtrijke woonkamer met zit eetplaats en houthaard. De leefruimte staat in nauwe verbinding met de tuin en ruime vernieuwde keuken.
Immo te koop in Deinze en omstreken bij Vastgoed Schepens Rik.
Home Te koop Te huur Nieuwbouw Referenties Diensten. Contact Mijn favorieten U verkoopt/verhuurt. Vastgoed te koop. Er werden geen resultaten gevonden. Als vastgoed expert staan wij voor u klaar. om op zoek te gaan naar de voor u ideale eigendom.
Vastgoed Boom Woning te koop, huis te koop in Boom.
Een woning kopen of huren in boom? Leximmo is hét vastgoedkantoor van boom. Leximmo heeft veel in huis.: Vastgoed in Boom. Leximmo is sinds zijn opstart in 2004 actief in Boom en kent het woningaanbod hier zeer goed. Een huis of appartement, kopen of huren. Ons aanbod in Boom is zeer uitgebreid. We bieden zowel huizen, villa's' als appartementen als koop of huurwoningen aan. Maak hieronder je keuze om onze woningen te bekijken. Te Koop in Boom.
Woning te koop in de Kempen Buyens.
Zoek in het aanbod. Aanbod Woningen te koop. Sorteer op: Prijs. Herselt Prijs op aanvraag. Ruime woning met onder meer 3 slaapkamers, ruime zolder, werkhuis en dit gelegen in een uiterst rustige straat, op een perceel van 515 m. Indeling en omschrijving: Gelijkvloers: inkomhal met trap naar eerste verdieping.
Immobouw Bart Te koop.
Charmante rijwoning te koop gelegen in Hamme. Deze woning is op het gelijkvloers voorzien van een aangename inkomhal, een grote woonkamer wa. Sterk verlaagde prijs! Bent u op zoek naar een ruime woning met vele mogelijkhedenEen huis dat perspectief biedt op een aangename toekom.
woning te koop Poelstraat 5 Assenede, ref. 1689346 immo proxio.
Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Toggle navigation Te koop. Assenede 9960 x. Woning te koop Assenede, poelstraat 5. 725.000 725000 te koop Immo Proxio. Woning poelstraat, 9960 Assenede. Gepubliceerd op 3-7-2018.
Te Koop HET IMMOHUIS.
gelegen Graethempoort 48 te 3840 Borgloon. 7 AUTOSTAANPLAATSEN TE KOOP IN HET CENTRUM VAN BORGLOON! gelegen Graethempoort 48 te 3840 Borgloon. De verkoopprijs van 12.000 is per individuele autostaanplaats. KLEINE OP TE FRISSEN CENTRUMWONING Belangrijkste eigenschappen van de woning: technieken zijn in orde houten ra. KLEINE OP TE FRISSEN CENTRUMWONING Belangrijkste eigenschappen van de woning: technieken zijn in orde houten ramen met dubbele beglazing dicht bij scholen, administratie, winkels, terrassen, openbaar vervoer CV gas Vaillant hoge rendementsketel mooie parketvloeren degelijke badkamer De woning kan da. Rustig gelegen woning van het type open bebouwing op een kavel van 3 are 56 centiare. De woning heeft links en rechts e. Rustig gelegen woning van het type open bebouwing op een kavel van 3 are 56 centiare. De woning heeft links en rechts en oprit als toegang naar het lager gelegen tuingedeelte De woning kan een opknapbeurt gebruiken. Een handig iemand maakt van dit huis een knappe karaktervolle budgetwoning.
Immo Debo Vichte, aanbod te koop.
Er werden geen resultaten gevonden. Wij staan klaar in West-en Oostvlaanderen en Vlaamse Ardennen om samen op zoek te gaan naar uw droomwoning. Bekijk ons aanbod te koop of te huur of ontdek hoe wij U kunnen helpen in België / Spanje.

Contacteer ons