huis te koop i
Te Koop immodhondt.
Ook geschikt voor een zelfstandige of vrij beroep. Deze te renoveren gezinswoning met 3 slaapkamers bevindt zich aan de rand van het prachtige natuurreservaat Bos t Ename bekroond met de Vlaamse Monumentenprijs en op 5 km van het centrum van Oudenaarde of.
Te Koop CENTURY 21 A.T.G.
Semi-industrieel gebouw op / 6 are met 440 m opslagruimte, momenteel ge. Unieke opportuniteit te koop te Grimbergen. Semi-industrieel gebouw op / 6 are met 440 m opslagruimte, momenteel gebruikt als stockage. Deels voorzien van tussenverdieping, 2 burelen, toiletzone en vestiaire.
Immo te koop IVA.be.
In de kijker. Huis te koop. 279 000 70 m 2. Project te koop. Hoeve te koop. 86075 m 4. Appartement te koop. 359 000 270 m 3. Huis te koop. 1 120 000 8000 m 3. Huis te koop.
Huis te koop De Pinte Axel Lenaerts makelaars.
Toon resultaten Niks gevonden. Huizen te koop in De Pinte. Zag jij een mooi huis te koop in De Pinte? Waarom twijfel je nog? De Pinte is een voorstad van Gent, wat dus betekent dat je snel in de grootstad staat met zowel de auto, tram als fiets.
Te koop uw-huis.be vastgoedmakelaar.
Zoek in ons aanbod. Te koop Te huur. 127 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Weergave op kaart Weergave op overzicht. Nieuw in ons aanbod 140 m 3 1 Ja. Vossenhoek 107 / A 219 500. Nieuw in ons aanbod.
Huis te koop via vastgoedkantoor Las Immobiliën BVBA.
Huis Appartement Grond Commercieel Te huur. Huis Appartement Commercieel Kantoor Nieuwbouw. Mijn eigendom verkopen/verhuren. Hou me op de hoogte. Hou me op de hoogte Hou me op de hoogte. Vraag een schatting van uw eigendom aan Vraag een schatting van uw eigendom aan. Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën Mijn eigendom verkopen of verhuren via Las Immobiliën. Huizen te koop.
11 Panden te koop in Kapellen First Immo.
5 en meer 1. 11 Panden te koop in Kapellen. Je gekozen filters. Sorteren op Nieuwste eerst. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Bekijk op kaart. Huis te 2950 Kapellen Hoevensebaan 30. Huis te 2950 Kapellen Essenhoutstraat 78. Huis te 2950 Kapellen Essenhoutstraat 245.
Te Koop Imanex.
Te renoveren handeslruimte met bovengelegen woonst aan de Diestersteenweg 9 hoek met Haardstraat te Sint-Truiden. Te renoveren handeslruimte met bovengelegen woonst aan de Diestersteenweg 9 hoek met Haardstraat te Sint-Truiden. Te renoveren woning HOB op een perceel van 4 are.
Het aanbod woningen en appartementen te koop Stef Proost.
Eigenaars Blijf op de hoogte Favorieten 0. Recent bezochte panden. Blijf automatisch op de hoogte van ons nieuw aanbod. Schrijf u nu in! s Gravenwezel 2970. Gesorteerd op Datum. Sorteren op Gemeente. Sorteren op Prijs. 458 m Oppervlakte. Voeg toe aan favorieten.
Te Koop Janssen en Janssen.
Over te nemen. 0 GESELECTEERDE GEMEENTEN Cirkel Straal 0 km Veelhoek van 0 km 2. Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Kantoren en magazijnen. Google kaart Ik ben op zoek. Gerenoveerde woning met 3 wooneenheden. Huis opgedeeld in 3 wooneenheden. De ideale starterswoning.
Ruim aanbod huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw Te koop en Te huur IMMOC2.
Blijf op de hoogte Onze huizen, gronden appartementen te koop. Send Sorteren: Prijs Aflopend. Huis in Herselt 239.000. Appartement in Koersel 211.000. Appartement in Koersel 211.000. Appartement in Koersel 206.000. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van ons nieuw aanbod.

Contacteer ons