dwergkonijn in huis
konijn in huis.
breed, ook al is het voor een dwergkonijn bedoeld, is alleen geschikt als het konijn dag en nacht vrij mag rondlopen. Moet het dier langere tijd in de kooi opgesloten worden, dan heeft het een grotere kooi nodig. Wennen, wennen, wennen. Zet je konijn in de kooi en doe het deurtje een paar uur dicht. Laat hem wennen aan de geluiden en de geuren van je huis, terwijl hij zich veilig en zeker voelt.
Een thuis voor je dwergkonijn.
Daarin kan je voedster rustig bevallen. Laat je dieren ook loslopen in het huis of de tuin. Hou daarbij wel rekening met de veiligheid. Is het praktisch niet mogelijk om je dwergkonijn los te laten lopen? Koop dan een zo groot mogelijk verblijf.
Het konijn als huisdier Vets Co.
Konijnen zijn over het algemeen hele vriendelijke en zachtaardige dieren. Maar toch zijn er een aantal soortspecifieke zaken waar we rekening moeten mee houden als we een konijntje in huis nemen. De juiste voeding is zeer belangrijk voor een konijn.
Binnen of buiten.
Konijnen en sommige knaagdieren mag je dus buiten houden. Toch zijn er ook redenen om ze juist in huis te houden. Twijfel je nog? Kijk dan eens naar de pluspunten van beide mogelijkheden. De voordelen van konijnen en knaagdieren binnen.:
5 dingen die je moet weten voor je een konijn aanschaft IKBENIRISNIET.
Eerlijk waar, ik vind konijnen de leukste huisdieren óóit, maar ik houd mijn hart vast als ik zulke berichten krijg. Konijnen worden nog vaak gezien als makkelijke huisdieren; je zet ze in een hokje, geeft ze elke dag wat eten, hoppa.
Hoe verzorg ik mijn dwergkonijn.
Laat je dwergkonijntje los in huis lopen, of laat hem regelmatig uit zijn hokje. Af en toe in de tuin rennen is niet alleen heel gezond, maar ook erg leuk! Begin alleen aan een dwergkonijn als je hem ook voldoende aandacht kunt geven.
Konijn Je eerste huiskonijn: wat kun je verwachten SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Het gaat me EEEEEEEETEN! @ Stel je jezelf voor in de schoenen van je konijn: niemand spreekt zijn taal, hij is bij zijn familie weggehaald en uit het enige huis wat hij ooit heeft gekend fokker, dierenwinkel, en heeft er geen idee van of je van plan bent van hem te houden, hem voor altijd in een kooi te stoppen, of hem op te eten!
Dwergkonijn binnen stank? Algemene vragen Bunnybunch Forums.
Mijn vrouw is er van overtuigd dat dat binnen te veel gaat stinken. Vandaar mijn vraag: Wat zijn jullie ervaringen met een dwergkonijn binnen? Brengt dat effectief veel stank met zich mee of valt dat mee? Ik zou het binnen veel gezelliger vinden. Of zitten die diertjes zelf liever buiten? Alvast bedankt voor jullie antwoord! Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. Geplaatst March 20, 2008. Je ruikt het op zich wel, dieren in huis.
Het tamme dwergkonijn: aanschaf, voeding en vaccinaties Dier en Natuur: Huisdieren.
Wat kost een konijn per maand? Een huisdier in huis nemen kost geld. De kosten voor het aankopen van een konijn zijn laag, maar de hoge kosten komen vo. Hoe maak je een konijn zindelijk? Het ene konijn is vanaf de eerste dag meteen zindelijk en doet zijn/haar behoeften altijd op dezelfde plek. Bij het ande. De taal van het konijn Elk dier heeft zo z'n' eigen taal en het konijn is hier geen uitzondering op. Hieronder de beschrijving met wat konijnen. Bronnen en referenties. Reageer op het artikel Het" tamme dwergkonijn: aanschaf, voeding en vaccinaties."

Contacteer ons