dwergkonijn in huis
De 10 belangrijkste tips bij het aanschaffen van een konijn Intratuin.
Informeer wel even van tevoren, niet iedere Intratuinwinkel heeft konijnen in huis! Je kunt een konijn ook aanschaffen bij een dierenwinkel of een particulier met een nestje, zorg wel dat je hem altijd bij een vertrouwd adres koopt. Heb je een bepaald ras in gedachten?
7 Dingen die je niet wist van. Konijnen! Pawshake Blog. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
Kattenoppas aan huis. Hondenoppas Dierenoppas Antwerpen. Hondenoppas Dierenoppas Brugge. Hondenoppas Dierenoppas Brussel. Hondenoppas Dierenoppas Gent. Hondenoppas Dierenoppas Hasselt. Hondenoppas Dierenoppas Kortrijk. Hondenoppas Dierenoppas Leuven. Hondenoppas Dierenoppas Mechelen. Hondenoppas Dierenoppas Sint-Niklaas. Hondenoppas Dierenoppas Turnhout. Alle Hondenoppas Dierenoppas Steden. Vanwaar de naam Pawshake? In de pers.
Alles over de huisvesting bij de verzorging van konijnen.
Konijnen hebben graag gezelschap van andere konijnen en kunnen niet zo goed de hele dag alleen zijn. Als u veel van huis bent is het daarom beter om twee konijnen te nemen. Ze hoeven niet bij elkaar te zitten, zolang ze elkaar kunnen zien is dat voldoende. Indien u toch liever twee konijnen in hetzelfde hok wilt kunt u het beste twee jonge konijnen, liefst uit hetzelfde nest, nemen.
Konijn Anequi dierenartspraktijk.
Minimale oppervlakte van 1m2 per konijn. Voldoende lichaamsbeweging: los in huis opgelet knagers! of in een afgesloten ren buiten. Kan het ganse jaar. Binnenhok en buitenren. In de schaduw. Kippengaas onder hok om ontsnappingen te vermijden. Langharige konijnen regelmatig borstelen.
Konijnen Dieren 2dehands.be.
Je kan ze samen nemen of elk apart. vandaag 1408: Harelbeke Hulste. Dwergkonijn voedster Teddy. Voedster geboren op 8 december 2018. Afhalen in Halen. vandaag 1403: Halen. Rammelaar geboren op 1 november 2018 Afhalen in Halen. vandaag 1402: Halen. Dwergkonijn voedster Teddy.
Konijnen huis Konijnen 2dehands.be.
Eline de Rubbel. Frans hangoor konijn Leeftijd onbekend Loopt vrij in huis rond. 16 maart 2019 1424: Poperinge. Kleurdwerg / dwergkonijn. Als hobbyfokker heb ik af en toe een nestje. Dit nestje bestaat uit 5 zwarte kleurdwergen van 5 weken oud.
Alles over het konijn als huisdier Animal World.
Een konijn moet in ieder geval languit in het hok kunnen liggen, kunnen lopen en op zijn achterpoten in het hok kunnen staan. Daarnaast is het belangrijk dat een konijn minimaal een paar uur per dag vrij kan rondlopen los in huis of in een ren voor voldoende lichaamsbeweging.
Het konijn als huisdier De Klomp dierenartsen.
Het vrouwtje wordt voedster genoemd, het mannetje ram of rammelaar. Konijnen worden gemiddeld 5 tot 7 jaar oud, er is echter grote variatie mogelijk. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, van dwergkonijn tot Vlaamse reus en zelfs met een bijzondere vacht.
Konijn Wikikids.
In het wild eten konijnen vooral heel veel gras. Dat is bij huis en tuinkonijnen vaak niet mogelijk, daarom geven we ze hooi. Een konijn moet altijd onbeperkt hooi tot zijn beschikking hebben. Daarnaast moet je je konijnen een kleine portie groente en droogvoer geven.
Konijnen knaagdieren Voeding Verzorging Advies Horta.
Een konijn, cavia of ander knaagdier in huis. Konijnen en knaagdieren zijn perfecte huisdieren. Cavia's, hamsters, muizen, ratten en konijnen kan je houden in een aangepaste kooi. Die neemt niet veel plaats in beslag en kan je makkelijk overal zetten.
Dieren op de boerderij.
Onze konijnenstal is het huis van heel veel konijntjes. Op de boerderij zijn dit vooral dwergkonijntjes. Men kan altijd vragen aan het team om onze konijnen te knuffelen. Naast onze twee dwerggeiten aan de ingang, hebben wij ook witte melkgeiten. Dit is een Vlaams melkras dat, zoals de naam het zegt, vooral gekweekt wordt voor de melk. Onze geiten houden niet echt van regen, dus bij slecht weer, loop gerust even door om ze te zien in hun stal.

Contacteer ons