vlaamse reus in huis
huiskonijn dominant konijn vlaamse reus in huis.
Ik heb mijn gewone konijntjes 6 en 7 jaar gehad voordat die er van tussen gingen, en onze vlaamse reus hebben we pasgeleden weggedaan omdat hij toch niet te hanteren was in een gewone rijtjes huis tuin. Al mijn konijnen zijn huiskonijnen, dat wil zeggen ze wonen in huis, en lopen daar ook regelmatig los.
Ervaring met vlaamse reus? Bokt.nl.
In een kooitje opsluiten kan dus echt niet zowiezo zijn alle binnenhokken die te koop zijn te klein. Ik heb dus ook een Vlaamse Reus, een voedster, heb ik bij een hobbyfokker vandaan heb me blauw gezocht aan een vlaamse reus in een opvang, maar die was er niet Deze zit samen met nog drie andere konijnen Duitse Hangoor, NHD en een kleurdwerg in een schuur met aangesloten, lekker veel ruimte dus!
homepage.
Al mijn konijnen zijn huiskonijnen, dat wil zeggen ze wonen in huis, en lopen daar ook regelmatig los. Ze zijn allen zindelijk. En met een graafbak, knaagmateriaal en ander speelgoed laten ze ook de meubels etc. Ik ben met konijnen opgegroeid, mijn opa fokte vlamen en lotharingers, en kreeg regelmatig goede tips van Klaas Steenhuis uit de Wildervankster dallen. Ik kreeg op mijn 3e verjaardag een witte vlaamse reus van opa, en dat was liefde op het eerste gezicht.
Hoe maakt u uw konijn tam? Dierspecialist.
De Vlaamse reus komt oorspronkelijk uit Belgiƫ, maar is inmiddels wereldwijd een geliefd huisdier. Vlaamse reuzen zijn grote, betrouwbare konijnen die graag op ontdekking gaan. Wanneer het konijn in huis wordt gehouden kan het zelfs een hondachtig karakter ontwikkelen. Deze reus houdt wel erg van eten en kan makkelijk 7 kilo of zwaarder worden.
Vlaamse reus als huisdier binnen? Algemene vragen Bunnybunch Forums.
Ik heb sinds een aantal maanden een Vlaamse man in huis, dat wil zeggen: buiten in een grote ren met zijn vriendinnetje.; Wij hebben Bender uit de opvang, hij is zwervend gevonden en kwam in de opvang binnen geschat tussen de 6 en 10 maanden.
tips voor het houden van een vlaamse reus Zwangerschapspagina. tips voor het houden van een vlaamse reus Zwangerschapspagina.
Een gewoon konijn kan wel gemakkelijk een jaar of 10 worden. Ik heb mijn gewone konijntjes 6 en 7 jaar gehad voordat die er van tussen gingen, en onze vlaamse reus hebben we pasgeleden weggedaan omdat hij toch niet te hanteren was in een gewone rijtjes huis tuin.
homepage.
Pak hem de eerste dagen liever niet op, laat hem eerst zelf alles verkennen. Overige informatie bij de aanschaf van een konijn: Om een indruk te krijgen wat voor konijnen er allemaal zijn en ook de fokkers van de verschillende rassen te ontmoeten zou je er aan kunnen denken om eens naar een kleindierenshow te gaan, deze worden altijd in het najaar en winterseizoen gehouden. Koop nooit een vlaamse reus op de markt, dit zijn vaak afdankertjes. Deze dieren zijn vaak weggedaan om een bepaalde reden. Vaak zien we dat deze konijntjes uiteindelijk kneusjes worden. Veel van deze konijnen zullen dus gezondheidsklachten hebben, waardoor U vaak bij de dierenarts te vinden zult zijn. Geslacht; Ram of Voedster.: Waar valt de keus op een ram of een voedster? Voor dat je een konijn aanschaft moet je bepalen wat je wilt hebben; een ram of een voedster? Vaak is het dat de rammen iets rustiger van aard en wat gemoedelijker zijn. Bij huis, tuin en keuken vlaamse reuzen moet er rekening mee gehouden worden dat als het dier binnen losloopt en het konijn begint volwassen te worden dat hij kan gaan sproeien.

Contacteer ons