konijntje in huis houden
Het konijn als huisdier Vets Co.
Konijnen zijn over het algemeen hele vriendelijke en zachtaardige dieren. Maar toch zijn er een aantal soortspecifieke zaken waar we rekening moeten mee houden als we een konijntje in huis nemen. De juiste voeding is zeer belangrijk voor een konijn.
Konijnen los in huis en in de tuin Dier en Natuur: Huisdieren.
Je kunt dus best elders rondom jullie huis zoeken. Tot een afstand van ongeveer 600 meter van het hok in alle richtingen kunnen ze best nog zitten. Voor de toekomst is het echt niet verstandig om de konijnen op het gras te laten zitten als er niemand ze in de gaten kan houden.
Binnen of buiten.
Konijnen en sommige knaagdieren mag je dus buiten houden. Toch zijn er ook redenen om ze juist in huis te houden. Twijfel je nog? Kijk dan eens naar de pluspunten van beide mogelijkheden. De voordelen van konijnen en knaagdieren binnen.:
eerste huiskonijn.
Het gaat me EEEEEEEETEN! Stel je jezelf voor in de schoenen van je konijn: niemand spreekt zijn taal, hij is bij zijn familie weggehaald en uit het enige huis wat hij ooit heeft gekend fokker, dierenwinkel, en heeft er geen idee van of je van plan bent van hem te houden, hem voor altijd in een kooi te stoppen, of hem op te eten!
Het houden van een konijn als huisdier.
Gratis verzending vanaf 49., Voor 2100: besteld, morgen in huis. Nieuws en achtergrondinformatie Het houden van een konijn als huisdier Laatste update: 1 juli 2017. Het houden van een konijn als huisdier. Het konijn Oryctolagus cuniculus is een zoogdier, dat behoort tot de orde der haasachtigen Lagomorpha.
konijn in huis.
Laat hem wennen aan de geluiden en de geuren van je huis, terwijl hij zich veilig en zeker voelt. Als hij aan zijn voer knabbelt of hij strekt zich languit, dan is hij relaxed. Laat hem minimaal 24 uur rustig in de kooi helemaal tot rust komen, pak hem er beslist niet uit om lekker op schoot te houden.
5 dingen die je moet weten voor je een konijn aanschaft IKBENIRISNIET.
Ik heb zelf geen huisdierverzekering, dus daar kan ik geen tips over geven. Ook als je denkt dat je het gezondste konijn van de wereld hebt, moet je rekening houden met vaccinaties en preventieve sterilisaties. In 2014 raakte Bunny in in gevecht met meneer Hopsalot.
Konijn Je eerste huiskonijn: wat kun je verwachten SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Het gaat me EEEEEEEETEN! @ Stel je jezelf voor in de schoenen van je konijn: niemand spreekt zijn taal, hij is bij zijn familie weggehaald en uit het enige huis wat hij ooit heeft gekend fokker, dierenwinkel, en heeft er geen idee van of je van plan bent van hem te houden, hem voor altijd in een kooi te stoppen, of hem op te eten!

Contacteer ons