dominant konijn
hierarchie konijnen.
Konijnen gebruiken hun tong, maar geen zorgen, gebruik van je hand heeft dezelfde betekenis. Ook al zal een dominant konijn zijn minderen inclusief jou wassen, meestal is dit eenrichtingsverkeer. Het hoogste konijn in rang moet door iedereen aanbeden worden en door iedereen gehoorzaamd.
koppelen.
Dit kan heel gemakkelijk in een hevig gevecht ontaarden omdat geen van beide toe wil geven. Als je het gevoel hebt dat n van de twee dominant zal zijn, kun je het onwillige ondergeschikte konijn aaien terwijl je zachtjes praat.
Wat zegt mijn konijn? Best Friend Event.
Een konijn welke verstijfd/bevriest en in elkaar duikt Het konijn is bang of kan ziek zijn. Het schudden van de voorpoot Het met een korte beweging afschudden van de voorpoot, terwijl het konijn recht overeind zit. Meestal opgevolgd door wassen.
Konijnen en hamsters konijnentaal.
Een binky kan gebeuren tijdens een sprintje maar ook gewoon uit stilstand. Het konijn springt dan een heel eind omhoog terwijl hij zijn lichaam draait. Als jouw konijn geen binkies maakt, wil dat niet zeggen dat hij ongelukkig is, het ene konijn heeft nu eenmaal meer temperament dan het ander.
Dominant konijn Gedrag Bunnybunch Forums.
Geplaatst November 28, 2012. Wij hebben 2 konijnen 2 vrouwtjes, niet bewust die al van jongs af aan 8/9 maanden samen zitten. Het is geen familie maar sinds de koppeling in april waren ze na 2 uur al dikke vriendjes.
Voortplanting konijn DGC Maas en Waal.
Het eerst zo rustige, vriendelijke konijntje kan dan soms agressief gaan reageren bij het oppakken, voeren, et cetera grommen, stampen, onrustiger gedrag. Na sterilisatie of castratie zal een konijn veel minder dominant gedrag gaan vertonen. Ook is steriliseren van een vrouwtjeskonijn erg belangrijk, omdat ze op latere leeftijd een baarmoedertumor kunnen krijgen.
hiƫrarchie bij konijnen.
Een dominant konijn zal zijn minderen wassen, maar meestal is dat eenrichtingsverkeer. Het hoogste konijn in rang moet door iedereen aanbeden worden en door iedereen gehoorzaamd. Hij of zij zal zich zo opstellen dat ieder konijn hem/haar zal likken. Behalve dat het likken wassen van elkaar praktisch is, is het ook een sociale bezigheid die als aangenaam wordt ervaren.
Konijnen: lichaamstaal en geluiden Dier en Natuur: Huisdieren.
Het gedrag van het eerste konijn komt mij toch vooral dominant over. En om zo'n' konijn samen te laten leven met een andere ram is erg lastig. Eerlijk gezegd lijkt het mij als oplossing voor beide problemen het beste om er met een dierenarts over te praten, want dit gaat huis-tuin-en-keuken oplossingen te boven.
Informatie.
Gedragstherapie voor konijnen kat, zie www.katopdedivan.nl. medewerker voor bedrijven. Kamer van Koophandel NH-Noord nummer 37123113. 1761 GM ANNA PAULOWNA. Het copyright en auteursrecht van alles op deze website behoort toe aan Konijn op de Divan en mag niet zonder voorafgaande toestemming van deze worden gekopieerd of anderszins gebruikt.

Contacteer ons